Hodnocení první poloviny sezóny – mladší dorost

Jak viděl první polovinu sezóny Petr Hejtmánek:

Podzimní sezona mladšího dorostu Dukla Praha v házené byla plná vzrušujících momentů a sportovních úspěchů. Naši mladí hráči prokázali skvělou formu a vášeň pro házenou, což se odrazilo v jejich výkonech na hřišti.Už letní příprava byla na slušné úrovni a vyvrcholila turnaji ve Wroclawi kde jsme obsadili 1(družstvo hráčů 2007) a 5 místo (družstvo hráčů 2008) a Novém Veselí, kde kluci obsadili 2 místo.

Dílčím úspěchem „A „týmu je i naše umístění po podzimní části sezony na třetím místě v tabulce. Tato pozice svědčí o tvrdé práci a kolektivní síle našeho týmu.

Nejvíce nás asi mrzí ztracené body v Lovosicích (prohra o 1 gól) a potom domácí porážka se Zubřím (kdy jsme odehráli asi nejlepší poločas podzimní části) bohužel jsme nasazení neudrželi po celou dobu. Kluci si musí uvědomit, že zápasy se hrají 60 minut a nepolevit ani nepodcenit jakéhokoliv soupeře.

B tým

Kluci se prezentovali slušnou kombinací obranných i útočných činností, i když si myslím, že je stále na čem pracovat. Především na základních dovednostech (přihrávka, zpracování míče, pohyb bez i s míčem, OČJ, UČJ). Hráči se vyrovnali s různorodými herními situacemi a prokázali schopnost taktického myšlení na hřišti. Kluci prošli podzimní částí pouze s jedním zaváháním a to na půdě Liberce, kdy soupeř hrál velmi kvalitně a nám se toto utkání nevydařilo v útočné fázi. Co nás trochu mrzí je nevyrovnanost kvality soupeřů v této sezóně. Hráči potřebují hrát utkání, ve kterých je soupeř prověří a přinutí je hrát na plno. To se bohužel vždy nepovedlo.

Vedoucí hráči našeho týmu předvedli výjimečné individuální dovednosti a stali se klíčovými hráči při dosahování našich cílů. Jejich závazek a oddanost týmu byly neocenitelné pro celkový úspěch.Týmový duch a vzájemná podpora hráčů byly patrné nejen na hřišti, ale také mimo něj. To dokazuje, že náš tým nejenže bojuje se soupeři, ale také vytváří silné a jednotné společenství.

Druhá část sezóny nám přináší možnost zdokonalit naše dovednosti a připravit se na náročnější hru soupeřů, protože všichni se chtějí zlepšovat. . S odhodláním a houževnatostí jsme připraveni čelit výzvám, které nás čekají, a pokračovat ve sledování naší cesty k vrcholu.

Závěrem lze říct, že podzimní sezona mladšího dorostu Dukla Praha byla plná úspěchů, radostí a vzrůstajícího sebevědomí. Jsme pyšní na dosažené výsledky a s očekáváním se těšíme na nadcházející výzvy naší házenkářské cesty.

sdílet

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

další články

Letní DUKLAKEMP 2024

3. ročník DUKLAKEMPu klepe na dveře! Jsme velmi rádi, že Vám můžeme oznámit oficiální termín letošního letního kempu. DUKLAKEMP se uskuteční od 14.07. do 19.07. …

Více →

Hodnocení první poloviny sezóny – mladší dorost

Jak viděl první polovinu sezóny Petr Hejtmánek: Podzimní sezona mladšího dorostu Dukla Praha v házené byla plná vzrušujících momentů a sportovních úspěchů. Naši mladí hráči …

Více →

Hodnocení první poloviny sezóny – starší dorost

Jak viděl první polovinu sezóny Pavel Pauza: Podzimní část letošního ročníku soutěže našich starších dorostenců byla plná zvratů a rozdílných výkonů. Soutěž začala dvěma těsnými …

Více →